Premium


kuharija


Štirje mladi, a z zvezdniških prahom že začinjeni kuhariji, bodo vsak v svoji izvirni kuharski maniri predstavili štiri recepte, vsakega z enim od Union Premium piv. Pokazali bodo nekaj trikov in nasvetov, kako narediti kuhanje sproščeno in zabavno.

Pozabite na Chef’s table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno kuhinjo, čas je za demokratizacijo kuhanja in pristopov k pripravi vseh, tudi zapletenih jedi.

Pripravite brbončice na divjo vožnjo.

Žiga Gabrovec

Žiga Gabrovec

Bruno Šulman

Bruno Šulman

Luka Novak

Luka Novak

Evita Antončič

Evita Antončič

Union premium piva

Union Premium nefiltrirano svetlo

s svojo značilno hrustljavo in čisto sladkobo bodo kuharji uporabljali, kot kontrast močnim okusom – pikantnim, eksotičnim, bolj mastnih sestavinam ali jedem. Union Premium nefiltrirano svetlo se odlično poda k jedem, kot so: školjke, pokrovače, bela riba, rak, koriander, limone, čili.

Union Premium nefiltrirano temno

z rahlo karamelno sladkobo bodo pri kuhi uravnotežili z bolj zamolklimi, praženimi okusi. Ta vrsta piva posebno zablesti, če jo združimo z nekaterimi tradicionalnimi, mastnimi evropskimi jedmi. Poskusite lahko kombinirati tudi z bogatimi sladicami na osnovi čokolade.

Union Premium Hoppy lager in Hoppy lager 0,0

je hmeljast in grenak. Mladi kuharski zvezdniki so se ga odločili uporabiti pri jedeh, ki so podobnega okusa. Pivo tako pomaga sestavinam, da pomnožijo svoj osnovni okus, drug drugega podpirajo in v ustih ustvarijo čisto eksplozijo.

Prenesi si svoj izvod Premium kuharice

Nekoč je bilo pivo namenjeno samo pitju, potem je nastala naša kuharica. Ostalo je zgodovina.

Prenesi zdaj
Žiga Gabrovec

Žiga Gabrovec

Hudomušni kuhar, ki je takoj po gimnaziji svoja krila razprl po Evropi. Za nekaj časa se je ustalil na Nizozemskem. Vse popotniške izkušnje zdaj s pridom uporablja pri snovanju vedno izvirnih jedi. Žiga je lani jeseni odprl tudi svojo restavracijo. Zanjo je izbral prav posebno ime – Žigola.

Bruno Šulman

Bruno Šulman

Študent psihologije, tekač na 400m in strastni ljubiteljski kuhar je leta 2021 postal tudi zmagovalec Masterchefa. Ne lovi samo stotink sekunde, Bruno odlično peče in kuha. Že od 11 leta, ko je začel z intenzivno domačo peko piškotov si želi, da bi to nekoč postalo njegovo primarno poslanstvo.

Luka Novak

Luka Novak

Predlanski zmagovalec Masterchefa svoj stil kuhanja po Sloveniji širi na inovativen način. Najel je tovornjak, vanj postavil kuhinjo in se odpravil na pot. Svoje kulinarične presežke tako lahko predstavi ljudem čisto od blizu. Trenutno se osredotoča na dogodke in različne kulinarične festivale.

Evita Antončič

Evita Antončič

Mlada nadobudna kuharica, finalistka Masterchefa Evita, se je nad kuhanjem navdušila na YouTubu. Skuhala je vse, tudi najbolj zahtevne. Najraje pripravlja slane jedi in v njih dodaja sladke komponente. Kontrast sladko/slano bo njeno vodilo tudi v restavraciji, ki jo nekoč namerava odpreti.