scroll Odkrij življenje na polno!

Nova pokala, nova zmagovalca

V velikem finalu Pokala Pivovarna Union so nova pokala v zrak dvignili nogometaši FC Koper in nogometašice ŽNK Olimpija. Koprčani so z naslovom pokalnih prvakov bili okronani že četrtič, zmajevke pa drugič.
Oglej si dogajanje

To je znak za druženje

Marsikaj se je spremenilo, le to ne, da pivo najbolj tekne v najljubši družbi. Zato pokliči prijatelje, povabi na zasluženega in se podruži. To je znak, da ponovno odkriješ življenje na polno.
Poišči še več znakov

Turnir “Živjo, nogomet” je nazaj

Na asfaltnih igriščih bomo spet igrali mali nogomet! Zato zberi svoje frende, prijavi ekipo in začni trenirat. Udeležence turnirja čakajo mamljive nagrade – vstopnice za tekmo Prve lige Telemach, poln kombi ohlajene pijače Pivovarne Union in ogled tekme Lige prvakov.
Prijavi svojo ekipo!

Ekskluzivni intervju z Janom Oblakom

V zadnjem nogometnem intervjuju smo se NA POLNO pogovarjali z največjim zvezdnikom slovenskega nogometa – Janom Oblakom. Spregovorili smo o njegovih kariernih začetkih, trenerjih, navijačih in negativnih kritikah, ki jih občasno slišijo igralci na zelenici. Se bomo v prihodnje lahko približali državam, kjer je kulturno navijanje in varnost na stadionih nekaj samoumevnega?
Poglej intervju

Življenje na polno.

Verjamemo v strast brez omejitev. V predanost brez dvomov. V prijateljstvo brez kompromisov. Verjamemo, da se v vsakem izmed nas skriva zmajeva moč, ki nas žene, da segamo višje, da stopamo dlje in sledimo temu, kar je v življenju zares vredno. Verjamemo v: življenje na polno!
Spoznaj življenje na polno

Unionov zmaj.Neustrašen na polno.

Zmaj je danes nezgrešljiv simbol Pivovarne Union. Usodno pa je povezan tudi z njenim nastankom, ko je pred poldrugim stoletjem v zahvalo za svoje, v povodnji rešeno življenje, bratoma Kosler pokazal, kje se skriva najboljši izvir podzemne vode. Tam danes stoji Pivovarna Union. In prav tam, v skritem objemu podzemlja, Unionov zmaj še danes neustrašno varuje Union esenco.
Spoznaj zmajeve izdelke

Vse to je Union

Ste stari nad 18 let?