scroll Odkrij življenje na polno!

Union Premium. Z občutkom za dober okus.

Spoznaj najbolj zapeljiva štiri, kar smo jih zvarili. Do sedaj.
Štiri mojstrovine v posebni, popolnoma novi steklenici.
Spoznaj Union Premium

Smile pivo ima novo podobo

Smile pivo se s svojo svežino in lahkotnostjo na police vrača v novi podobi. Z modernejšo, odbito in mladostniško podobo nagovarja generacijo Z.
Spoznaj preoblečen smile

Misija: reFrešd

Pospravi omaro in se navduši nad predelanimi kosi mladih oblikovalcev, ki starim oblačilom dajejo nova življenja.
Preveri več

Turnir “Živjo, nogomet” je nazaj

Na asfaltnih igriščih bomo spet igrali mali nogomet! Zato zberi svoje frende, prijavi ekipo in začni trenirat. Udeležence turnirja čakajo mamljive nagrade – vstopnice za tekmo Prve lige Telemach, poln kombi ohlajene pijače Pivovarne Union in ogled tekme Lige prvakov.
Prijavi svojo ekipo!

To je znak za druženje

Marsikaj se je spremenilo, le to ne, da pivo najbolj tekne v najljubši družbi. Zato pokliči prijatelje, povabi na zasluženega in se podruži. To je znak, da ponovno odkriješ življenje na polno.
Poišči še več znakov

Življenje na polno.

Verjamemo v strast brez omejitev. V predanost brez dvomov. V prijateljstvo brez kompromisov. Verjamemo, da se v vsakem izmed nas skriva zmajeva moč, ki nas žene, da segamo višje, da stopamo dlje in sledimo temu, kar je v življenju zares vredno. Verjamemo v: življenje na polno!
Spoznaj življenje na polno

Unionov zmaj.Neustrašen na polno.

Zmaj je danes nezgrešljiv simbol Pivovarne Union. Usodno pa je povezan tudi z njenim nastankom, ko je pred poldrugim stoletjem v zahvalo za svoje, v povodnji rešeno življenje, bratoma Kosler pokazal, kje se skriva najboljši izvir podzemne vode. Tam danes stoji Pivovarna Union. In prav tam, v skritem objemu podzemlja, Unionov zmaj še danes neustrašno varuje Union esenco.
Spoznaj zmajeve izdelke

Vse to je Union

Ste stari nad 18 let?