Uživi na polno!

Svet izgleda drugače, ko imaš svoje navijače.

Odkrij več

scroll Odkrij na polno!

Regeneracija na polno Odkrij več
Regeneracija na polno Odkrij več

Pica na polno za popoln piknik

Pikniki so tu in seveda so še boljši v super družbi pijače ter jedače. Ob nakupu Union izdelkov lahko osvojiš peč za pripravo prave italijanske pice in lopar. Opravi nakup v Mercatorju ali pravilno odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za super nagrade.
Sodeluj zdaj

Kozarec poln karakterja

Je še kaj lepšega kot s popolno količino pene postrežen kozarec točenega piva? Pivovarna Union razkriva kvartet sestavin popolnega piva in mojstrstvo točenja piva, ki se ga ne da naučiti v enem požirku. Se pa da takoj opaziti razliko med samo natočenim in perfektno točenim.
Preberi več

Smile ReFrešd dobiva nove razsežnosti

Pivovarna Laško Union svojo EverGreen strateško vizijo nadalje udejanja skozi inovativne, sodobne aktivacije. Lansko izjemno uspešno in odmevno kampanjo reFrešd nadaljuje v še bolj izdelanem slogu.
Preberi več

Red Dot za oblikovanje izdelkov

Union znamka slavi odličnost na globalni ravni. Pločevinke in steklenice iz naše linije Union Premium so bile nagrajene z nagrado Red Dot v kategoriji Product Design 2023.
Preberi več

Premium kuharija

Štirje mladi, a z zvezdniških prahom že začinjeni kuhariji, bodo vsak v svoji izvirni kuharski maniri predstavili štiri recepte, vsakega z enim od Union Premium piv. Pokazali bodo nekaj trikov in nasvetov, kako narediti kuhanje sproščeno in zabavno.
Začni s kuhanjem

Eno in edino pivo z nagrado ljudstva

Varimo na polno in vedno znova iščemo novosti, ki bodo poleg žeje potešile tudi našo in tvojo željo po nečem novem in še boljšem. Vsake toliko nam tudi uspe. In to na polno!
SPOZNAJ NAGRAJENI ČETVEREC

Union Premium. Z občutkom za dober okus.

Spoznaj najbolj zapeljiva štiri, kar smo jih zvarili. Do sedaj.
Štiri mojstrovine v posebni, popolnoma novi steklenici.
Spoznaj Union Premium

Ženska nogometna reprezentanca se predstavi

S ponosom predstavljamo serijo kratkih predstavitvenih intervjujev, ki so nastali v sodelovanju z nogometašicami slovenske reprezentance.
Spoznaj nogometašice

Smile pivo ima novo podobo

Smile pivo se s svojo svežino in lahkotnostjo na police vrača v novi podobi. Z modernejšo, odbito in mladostniško podobo nagovarja generacijo Z.
Spoznaj preoblečen smile

Vse to je Union

Ste stari nad 18 let?