Svet izgleda drugače, ko imaš svoje navijače

Ustvari navijaški 6-pack s frendi!

SODELUJ ZDAJ

scroll Odkrij na polno!

Navijaški 6-pack na polno!

S frendi osvoji najbolj megastičen ogled nogometne tekme!

Svet izgleda drugače, ko imaš svoje navijače!

Ti poskrbi za frende, mi pa ti bomo na domu organizirali nepozabni ogled nogometne tekme, v času, ko se bo naša nogometna reprezentanca borila na Evropskem prvenstvu 2024.

Tebi in tvoji ekipi bomo pripeljali veliko platno za ogled tekme, neomejene količine ohlajenega Union piva, spekli mega žar in vas opremili z navijaškimi rekviziti na polno!

Nagradna igra

Sodeluj v nagradni igri na Union Facebook profilu. Pravila in pogoje najdeš tukaj.

SODELUJ ZDAJ

Union na polno slavi prijateljstvo.

Slike levo

Predstavljamo vam novo Union platformo, ki v svoje osrčje postavlja pomen prijateljstva in prijateljske podpore, kar igrivo ubesedi skozi glavno sporočilo: svet izgleda drugače, ko imaš svoje navijače.

Slika desno

Da je temu res tako, priča serija zabavnih TV oglasov, ki prikaže, kako zelo je v različnih življenjskih situacijah ključna spodbuda prijateljev. V enem tako spoznamo sramežljivo dekle, ki po začetni zadregi ob navijanju prijateljev zablesti na karaokah; pa dekle, ki si ob prigovarjanju frendov vendarle upa pristopiti k fantu in ga ogovoriti; in nespretnega žar »mojstra«, ki ga v ključnem trenutku reši malenkost bolj spreten član njegove družbe. V seriji štirih oglasov pa posebej izstopa nogometno navdihnjena zgodba, v katerem spoznamo tri frende, ki tik pred začetkom tekme ugotovijo, da imajo sedeže med navijači nasprotne ekipe – a se (s pomočjo Union lagerja) tudi ta situacija uspešno razplete.

Ker vsako novo poglavje potrebuje tudi udaren naslov, v tem kontekstu Pivovarna Union predstavlja nov slogan in se odslej podpisuje z Uživi na polno. Ta spodbuja k življenju na polno, v kar kot bistveno sestavino dodaja še črko »U«: »U« za užitek, ter »U« za Union.