Nogometna polno

Z nogometaši nas povezuje več kot ljubezen do športa, povezuje nas ljubezen do skupnosti.

Že skoraj četrt stoletja na polno podpiramo slovenski nogomet. Začeli smo s slovensko reprezentanco, se partnersko pridružili Prvi slovenski ligi in hkrati podprli tudi največji nogometni klub v Ljubljani, NK Olimpijo. A želeli smo več, zato smo se odločili, da podpremo tudi NŠ Mura in FC Koper. Leta 2021 pa se je zmajevi družini pridružil tudi NK CELJE. Pridobili smo imenske pravice za Pokal Pivovarne Union, ker želimo skupaj z NZS to nacionalno tekmovanje razvijati. 2. in 3. liga sta kališči novih nogometnih talentov in prav tam želimo biti prisotni tudi mi. Miselnost, da sta pivo in nogomet le moška domena, je popolnoma zastarela, zato smo prvič vstopili tudi v svet ženskega nogometa.

Moška reprezentanca

Z moško reprezentanco dihamo že skoraj 25 let. Prav z njimi smo začeli našo nogometno zgodbo in prek njih odrasli, se izpopolnili in še bolj navdušili nad tem športom. Zato smo zelo veseli, da z Nogometno zvezo Slovenije podaljšujemo sodelovanje kot eden izmed izbranih partnerjev slovenske moške reprezentance.

Ženska reprezentanca

Ko smo začutili predanost do športa pri naših reprezentantkah, smo vedeli, da jih želimo podpreti, zato z letošnjim letom postajamo njihov sponzor.

Pokal Pivovarna Union

Pokal Pivovarne Union, najštevilčnejše nogometno klubsko tekmovanje v Sloveniji, je naša strast.

Prva liga

V Prvi ligi smo partnersko prisotni že kar nekaj let, saj nam je resnično pomembno, da nogomet podpiramo v vseh oblikah in na vseh nivojih igre.

Sponzorstvo NK Olimpije, FC Kopra, NŠ Mure in NK Celja.

Več let smo eden izmed vidnejših podpornikov ljubljanske NK OLIMPIJE in ostajamo z njimi tudi v prihodnje. Ker pa želimo svojo ljubezen do nogometa razširiti v druge kraje Slovenije, smo partnersko sodelovanje sklenili tudi z nogometnima kluboma FC KOPER, NŠ MURA in NK CELJE.

Nogometni bonton za vse

S serijo intervjujev in navijaških zapovedi pozivamo k strpnemu, strastnemu in hkrati športnemu navijanju – na polno! Pivovarna Union že vrsto let podpira slovenski nogomet. Sodelovanje z Nogometno zvezo Slovenije tokrat nadaljujemo s serijo nogometnih intervjujev z znanimi imeni slovenskega nogometa. Namen projekta Nogometni bonton na polno je slovenski navijaški bonton dvigniti na nivo, ki presega nestrpnost, predsodke in nasilje na tribunah.

Navijam na polno!

Uživaj življenje na polno