Skupnostna polno

Skupaj z vami in za vas varimo boljši svet.

Svet je lahko na polno lep

Trajnostni razvoj in vračanje družbi sta v središču naše poslovne strategije, ki zajema kar šest ključnih trajnostnih področij. S tem pristopom varimo boljšo Slovenijo.

Mi in vi

V skrbi za okolje nenehno izboljšujemo svoje procese, saj smo zavezani k zmanjšanju emisij CO2 in zaščiti vodnih virov. Naše etikete so z 2020 papirnate, na steklenicah jih je manj, iz zamaškov smo odstranili potisk in zmanjšali število barv na tasah.

Sodelujemo z našo skupnostjo in podpiramo lokalno oskrbo, zato naše pivo varimo tudi s slovenskim hmeljem.

Zavezali smo se tudi k ozaveščanju o odgovornem pitju, saj želimo variti varno prihodnost. V skladu s tem smo vsa naša sponzorstva preoblekli v Union brezalkoholno, saj smo le tako lahko na polno odgovorni.

Varuhi naše skupnosti

Lansko leto smo se odločili, da sredstva in pozornost usmerimo v prostovoljne gasilce. Pri nas ima prostovoljno gasilstvo dolgo tradicijo, pri vseh nesrečah pa se zanašamo skoraj izključno na njih. Ko smo se z njimi pogovarjali in se povezali, smo še s toliko večjim zanosom začeli s podporo. Prvi korak je bila donacija prostovoljnim gasilskim društvom iz okolice Ljubljane, prav tistim, ki bi prvi priskočili na pomoč Pivovarni Union.

A to je bil le prvi korak našega sodelovanja. V prihodnjih letih nameravamo naše sodelovanje še poglobiti, saj verjamemo v pogum in medsebojno pomoč.

Na polno podpiramo gasilce

V Sloveniji je več kot 165.000 prostovoljnih gasilcev. Za svoje delo ne pričakujejo plačila, vendar za opremo, brez katere ne bi mogli posredovati v nevarnosti, potrebujejo finančna sredstva. Odločili smo se, da jih podpremo in jim vsaj malo pomagamo z donacijo za nakup ali obnovo varovalne opreme.

Podprimo gasilce

Uživaj življenje na polno